Ahh dat is lief!

Maar ik heb nog geen webshop klaar. Als je echt graag wilt kun je een berichtje sturen hoor via mijn contact formulier (hier onder)

Maar dan vraag ik je echt om iets van 5 keer te klikken en je een emailtje te laten sturen, je een Reader/Mastercard/pinpas/Ideal/Identifier/Of wat dan maar ook te pakken en geld over te maken. Dat doe je echt niet zomaar. Klanten zijn lui*. Dus ik moet hier echt wel een soort klik&pay ding neerzetten. En er echt iets goed voor terug geven. Anders gaat het echt niet werken. Geef ze een wandeling of zo.

*Nee, dit berichtje was niet intern/voor mezelf bedoelt. Dit mag gewoon in de publiekelijke lucht van jouw ogen gelezen worden. Elke marketing goeroe (behalve die ene hele coole) praat ook zo over je.

Maar ik denk dat je best aardig bent. En ik geloof wel in eerlijk over steken, en jij gelukkig ook anders had je niet geklikt (in ieder geval een beetje). Al is het best moeilijk te berekenen wat ik nou echt bijdraag. Misschien is dat wel echt onmogelijk om te berekenen, misschien moeten we er een goed gesprek aan besteden. Of houden we een soort van evenement over dit onderwerp. Een wandeling bijvoorbeeld.

Maar stuur me in ieder geval maar een berichtje 🙂


Stuur een email naar: info@justintimmer.com of timmerjustin@live.nl

Voeg met toe op Linkedin

Of stuur me een berichtje: